7.3.2023

Večernjakova domovnica 2023

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je i ove godine imala čast biti dijelom događaja na kojem se dodjeljuju nagrade najpopularnijim Hrvatima izvan Hrvatske - Večernjakova domovnica 2023., jer ovo je iznimno važno mjesto kad je u pitanju promocija rada i djelovanja udruge izvan okvira Lijepe naše.

Za ovogodišnje izdanje jednog od najznačajnijih događaja u hrvatskom iseljeništvu, humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je organizirala i humanitarnu tombolu s vrijednim nagradnim fondom. Sav prihod od tombole je usmjeren za projekt adaptacije kuće za smještaj oboljelih osoba koje dolaze na liječenje u Zagreb iz svih krajeva Hrvatske, BiH i šire, a o kojima već više od 10 godina udruga skrbi.

Rekacije uzvanika na humanitarnu nagradnu igru su bile više nego pozitivne, a interes za kupnjom listića tombole je bio iznimno velik. Želji za sudjelovanjem u istoj je svakako doprinijela i atraktivnost i vrijednost glavnih nagrada – Ljetovanje u Puli (7 dana) u SPLENDID Apartments za 4 osobe (Arena Hotels & Apartments), Ljetovanje u Makarskoj u TUI BLUE Makarska za 2 osobe (7 dana), Romantični vikend za 2 osobe u Hotel Dubrovnik u srca Zagreba, 1X povratna zrakoplovna karta Croatia Airlines na liniji Frankfurt – Dubrovnik te brojne druge vrijedne nagrade.

Ovim putem zahvaljujemo svim sponzorima nagrada, a oni su, redom: Arena Hospitality Group (Arena Hotels & Apartments) - SPLENDID apartmani Pula, TUI BLUE Makarska, Hotel Dubrovnik Zagreb, Croatia Airlines, OPTIKA KRALJEVIĆ Zagreb, Očna Optika Sclera Široki Brijeg, Muzej čokolade Zagreb, Hrvatski nogometni savez te umjetnicima Anti Karačiću i Ankici Karačić.

Na kraju, od srca hvala organizacijskom timu Večernjeg lista (Večernji list) i Fenix-magazina (Fenix Magazin / Fenix-magazin.de), a posebice Stipi i Dubravki Puđi, na uspješnoj i prijateljskoj suradnji koja je započela prije punih 10 godina.

#pomozimozajedno

Ostale vijesti

Poziv na završnu konferenciju ZA-JEDNO.HR

Pročitaj

Smjernice u razvoju javnih politika prema iseljeništvu

Pročitaj

Objava znanstvenih i stručnih radova

Pročitaj