NOVOSTI

Saznajte sve najnovije vijesti iz naše udruge

13.9.2023

Poziv na završnu konferenciju ZA-JEDNO.HR

8.9.2023

Smjernice u razvoju javnih politika prema iseljeništvu

7.9.2023

Objava znanstvenih i stručnih radova

26.4.2023

Publikacija - Programi podrške u zajednici za starije i OSI

Preuzmite publikaciju koja je obuhvatila dostupne USLUGE U ZAJEDNICI za osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom u Gradu Zagrebu. 
18.3.2023

Edukacije stručnjaka

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ provela je edukaciju za stručnjake koji rade sa starijima i osobama s invaliditetom, u okviru EU projekta "Za život u zajednici" koji Udruga provodi u partnerstvu s Gradom Zagrebom.
7.3.2023

Večernjakova domovnica 2023

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je i ove godine imala čast biti dijelom događaja na kojem se dodjeljuju nagrade najpopularnijim Hrvatima izvan Hrvatske - Večernjakova domovnica 2023., jer ovo je iznimno važno mjesto kad je u pitanju promocija rada i djelovanja udruge izvan okvira Lijepe naše.
11.2.2023

Svjetski dan bolesnika

„Svjetski dan bolesnika, naime, ne poziva samo na molitvu i blizinu s onima koji pate, nego također ima za cilj senzibilizirati Božji narod, zdravstvene ustanove i civilno društvo za novi zajednički hod naprijed.
2.2.2023

Pomozimo zajedno beskućnicima II

U sklopu trogodišnjeg programa Pomozimo zajedno beskućnicima II naši volonteri jednom tjedno sudjeluju u podjelama hrane i u socijaliziranju sa osobama koje su u skrivenom beskućništvu.
27.1.2023

Okrugli stol

U prostorijama Humanitarne „fra Mladen Hrkać“ na Kvaternikovom trgu u Zagrebu, u partnerstvu s udrugom Hrvatska uzdanica, održan je okrugli stol na temu „Utjecaj i značaj hrvatskih intelektualaca u iseljeništvu“.