26.4.2023

Programi podrške u zajednici za starije osobe i osobe s invaliditetom u Gradu Zagrebu

Osoba ste s invaliditetom ili starija osoba? Osamljeni ste ili teže sudjelujete u aktivnostima ili hobijima koji su Vam nekada predstavljali zadovoljstvo? Imate izazove zbog bolesti ili slabosti nositi se s nekim svakodnevnim problemima? Članovi ste obitelji starije osobe ili osobe s invaliditetom i briga za Vaše ukućane nadilazi Vaše snage i Vama samima potrebna je podrška?

S veseljem vam predstavljamo publikaciju koja je obuhvatila dostupne USLUGE U ZAJEDNICI za osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom u Gradu Zagrebu. Možda će neke od njih biti zanimljive za Vas i doprinijeti rješavanju Vaših problema, većem životnom zadovoljstvu, boljem psihičkom i tjelesnom zdravlju.

Publikacija je jedan od rezultata projekta Za život u zajednici čiji je cilj bio unaprijediti kvalitetu života starijih osoba i osoba s invaliditetom kroz pružanje izvaninstitucionalnih socijalnih usluga i jačanje kapaciteta osoba koje rade sa osjetljivim korisničkim skupinama. Projekt koji je trajao 24 mjeseca završen je u travnju 2023. godine, a iza sebe je osim publikacije, ostavio mnoštvo zadovoljnih korisnika i educiranih stručnjaka za rad s ranjivim skupinama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave i publikacije isključiva je odgovornost Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“.

Publikaciju možete preuzeti pritiskom na dugme Preuzmi.

Preuzmi

Ostale vijesti

Publikacija - Programi podrške u zajednici za starije i OSI

Preuzmite publikaciju koja je obuhvatila dostupne USLUGE U ZAJEDNICI za osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom u Gradu Zagrebu. 

Pročitaj

Edukacije stručnjaka

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ provela je edukaciju za stručnjake koji rade sa starijima i osobama s invaliditetom, u okviru EU projekta "Za život u zajednici" koji Udruga provodi u partnerstvu s Gradom Zagrebom.

Pročitaj

Večernjakova domovnica 2023

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je i ove godine imala čast biti dijelom događaja na kojem se dodjeljuju nagrade najpopularnijim Hrvatima izvan Hrvatske - Večernjakova domovnica 2023., jer ovo je iznimno važno mjesto kad je u pitanju promocija rada i djelovanja udruge izvan okvira Lijepe naše.

Pročitaj