26.4.2023

Programi podrške u zajednici za starije osobe i osobe s invaliditetom u Gradu Zagrebu

Osoba ste s invaliditetom ili starija osoba? Osamljeni ste ili teže sudjelujete u aktivnostima ili hobijima koji su Vam nekada predstavljali zadovoljstvo? Imate izazove zbog bolesti ili slabosti nositi se s nekim svakodnevnim problemima? Članovi ste obitelji starije osobe ili osobe s invaliditetom i briga za Vaše ukućane nadilazi Vaše snage i Vama samima potrebna je podrška?

S veseljem vam predstavljamo publikaciju koja je obuhvatila dostupne USLUGE U ZAJEDNICI za osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom u Gradu Zagrebu. Možda će neke od njih biti zanimljive za Vas i doprinijeti rješavanju Vaših problema, većem životnom zadovoljstvu, boljem psihičkom i tjelesnom zdravlju.

Publikacija je jedan od rezultata projekta Za život u zajednici čiji je cilj bio unaprijediti kvalitetu života starijih osoba i osoba s invaliditetom kroz pružanje izvaninstitucionalnih socijalnih usluga i jačanje kapaciteta osoba koje rade sa osjetljivim korisničkim skupinama. Projekt koji je trajao 24 mjeseca završen je u travnju 2023. godine, a iza sebe je osim publikacije, ostavio mnoštvo zadovoljnih korisnika i educiranih stručnjaka za rad s ranjivim skupinama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave i publikacije isključiva je odgovornost Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“.

Publikaciju možete preuzeti pritiskom na dugme Preuzmi.

Preuzmi

Ostale vijesti

Odabrani dobitnici volonterske nagrade „Gordana Jelić“

Pročitaj

Javni poziv za izbor najboljeg volontera u 2023

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe

Pročitaj

Svi sveti i dušni dan

Mnogi od nas će danas i sutra pohoditi groblja i paliti svijeće za naše pokojne.

Pročitaj