13.9.2023

ZA-JEDNO.HR – poziv na završnu konferenciju 19.9.2023. u 13 h

Pozivamo vas na ZAVRŠNU KONFERENCIJU projekta zaJEDNO srce, jedna duša, jedna Hrvatska, koja će se održati u utorak, 19. rujna 2023., s početkom u 13.00 sati, u velikoj dvorani zgradi Hrvatske matice iseljenika na adresi Trg Stjepana Radića 3 u Zagrebu. Konferenciju organizira Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ okviru projekta „ZA-JEDNO.HR“, UP.04.2.1.06.0051, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Na završnoj konferenciji ukratko će se predstaviti rezultati projekta, ali i ključne informacije vezano uz provedena znanstvena istraživanja:

  • Promocija gospodarskih interesa i kulturnog identiteta Republike Hrvatske u svijetu, rezultati istraživanja, prof.dr.sc. Božo Skoko, voditelj istraživanja
  • NOVA DIJASPORA: Povijesni i empirijski uvidi, rezultati istraživanja, Antun Plenković, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar

Molimo vas potvrdite svoj dolazak na info@humh.hr ili +385 98 452989.

Veselimo se vašem dolasku i suradnji.

Pozivnicu u .pdf formatu možete preuzeti pritiskom na dugme Preuzmi ispod teksta ove objave.

Preuzmi

Ostale vijesti

Radna terapija Uskrs

U srijedu, 27. ožujka 2024. godine, Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ održala je radnu terapiju u sklopu programa "Za život u zajednici II", koji je namijenjen osobama starije životne dobi i teško bolesnim osobama.

Pročitaj

Posjet glavne medicinske sestre

Danas su prostorije Udruge posjetila glavna medicinska sestra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Zdravka Lončar, u pratnji svojih suradnika.

Pročitaj

Stručni skup

U organizaciji Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, od 18. do 20. ožujka 2024. godine, održan je stručni skup volonterskih centara Republike Hrvatske pod nazivom „Novi horizonti volontiranja: inovacije, trendovi, zagovaranje“.

Pročitaj