27.3.2024

Posjet glavne medicinske sestre sveučilišne kliničke bolnice Mostar

Danas su prostorije Udruge posjetila glavna medicinska sestra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Zdravka Lončar, u pratnji svojih suradnika. Njihov dolazak nije bio samo obična posjeta, već prilika da se istakne duboka zahvalnost za podršku koju Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać” pruža osobama koje se bore s najtežim životnim izazovima.

Tijekom posjeta, Zdravka Lončar je više puta istaknula važnost humanitarne pomoći i izrazila iskrenu zahvalnost Udruzi za njihovu neumornu predanost i brigu prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naglasila je kako je bitno prepoznati čovjeka u potrebi i učiniti sve što je u našoj moći da mu pomognemo, jer takva djela ne samo da čine dobro za druge, već obogaćuju i nas same.

U svojem izlaganju, Lončar je istaknula kako je rad humanitarne udruge poput “fra Mladen Hrkać” izravno povezan s vjerom i humanosti, te je pohvalila njihovu posvećenost i nesebičnost u pružanju podrške onima koji se suočavaju s teškim životnim okolnostima.

Ovom prilikom, humanitarna udruga želi se zahvaliti svim djelatnicima Sveučilišne kliničke bolnice Mostar koji redovito pružaju svoju podršku kroz trajne naloge, čime doprinose radu Udruge i omogućuju joj da nastavi svoju važnu misiju pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Takva suradnja je primjer zajedničkog nastojanja da se olakšaju životne tegobe i pruži nada i podrška onima koji se suočavaju s teškim izazovima.

Preuzmi

Ostale vijesti

Oduševljeni muzejima

Tijekom nekoliko zimskih dana koji su iznenadili Zagreb, korisnici Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" imali su priliku uživati u posjetama dva izvanredna zagrebačka muzeja - Tehničkom muzeju Nikola Tesla i Muzeju Iluzija.

Pročitaj

Molitvena druženja s korisnicima pomoći

Večeras smo se ponovno okupili u duhu utjehe, topline i zajedništva kako bismo zajedno molili za sve korisnike pomoći Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" i sve bolesnike koji se nalaze na liječenju.

Pročitaj

Za život u zajednici II

U okviru programa "Za život u zajednici II", koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, održana je edukacija na temu poremećaja spavanja, koja predstavlja izazov za mnoge starije osobe i osobe s invaliditetom.

Pročitaj