2.2.2023

POMOZIMO ZAJEDNO BESKUĆNICIMA II - INFO KUTAK

U sklopu trogodišnjeg programa Pomozimo zajedno beskućnicima II naši volonteri jednom tjedno sudjeluju u podjelama hrane i u socijaliziranju sa osobama koje su u skrivenom beskućništvu. Volonteri kroz kontinuirani angažman i često volontiranje nastoje identificirati potrebe s korisnika, s njima razgovarati i ponuditi im informacije koje im mogu olakšati svakodnevno funkcioniranje i ponukati ih na izlazak iz beskućništva. Volonteri obavljaju ulogu informiranja o socijalnim i zdravstvenim uslugama, te o dostupnim programima u zajednici koji su na raspolaganju osobama u riziku od siromaštva i osobama koje kližu prema beskućništvu.

Program Pomozimo zajedno beskućnicima II sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Ostale vijesti

VEČERNJAKOVA DOMOVNICA 2023.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je i ove godine imala čast biti dijelom događaja na kojem se dodjeljuju nagrade najpopularnijim Hrvatima izvan Hrvatske - Večernjakova domovnica 2023., jer ovo je iznimno važno mjesto kad je u pitanju promocija rada i djelovanja udruge izvan okvira Lijepe naše.

Pročitaj

SVJETSKI DAN BOLESNIKA – „POBRINI SE ZA NJEGA“ NA DJELU U SVJEDOČANSTVU NAŠE KORISNICE TAJANE

„Svjetski dan bolesnika, naime, ne poziva samo na molitvu i blizinu s onima koji pate, nego također ima za cilj senzibilizirati Božji narod, zdravstvene ustanove i civilno društvo za novi zajednički hod naprijed.

Pročitaj

POMOZIMO ZAJEDNO BESKUĆNICIMA II - INFO KUTAK

U sklopu trogodišnjeg programa Pomozimo zajedno beskućnicima II naši volonteri jednom tjedno sudjeluju u podjelama hrane i u socijaliziranju sa osobama koje su u skrivenom beskućništvu.

Pročitaj