23.4.2024

Molitvena druženja s korisnicima pomoći

Večeras smo se ponovno okupili u duhu utjehe, topline i zajedništva kako bismo zajedno molili za sve korisnike pomoći Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" i sve bolesnike koji se nalaze na liječenju. Uz riječi podrške, suosjećanja i nade, molili smo da svatko od njih ustrajno, dostojanstveno i hrabro, uz Božju pomoć, vodi svoje borbe za zdravlje i život.

Ova večernja molitvena druženja, koja se održavaju u smještajnim kapacitetima Udruge, pod vodstvom bogoslova iz Hercegovačke franjevačke provincije iz samostana u Dubravi, predstavljaju iznimnu duhovnu podršku i snagu za sve naše korisnike pomoći i njihove članove obitelji koji se nalaze uz njih u ovim teškim trenucima, daleko od svojih domova i uobičajene svakodnevnice.

Iz srca zahvaljujemo dragim bogoslovima i volonterima koji su odvojili svoje vrijeme i trud u organizaciji ovih prekrasnih druženja. Njihova prisutnost, podrška i osnažujuće riječi ohrabruju i daju nadu našim korisnicima pomoći, pružajući im osjećaj da nisu sami u svojim borbama. Ovi trenuci zajedničke molitve i podrške postaju dragocjena svjetla nade u tamnim trenucima izazova i bolesti, podsjećajući nas na snagu zajedništva i ljubavi koja nas okružuje.

Preuzmi

Ostale vijesti

Nova publikacija o uslugama u zajednici

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ kroz svoju osnovnu aktivnost skrbi za oboljele koji dolaze na liječenje u Zagreb i članove njihove obitelji, te kroz brojne nacionalne i europske projekt, kontinuirano doprinosi širenju usluga u zajednici i doprinosi stvaranju mreže pružatelja socijalnih usluga.

Pročitaj

Oduševljeni muzejima

Tijekom nekoliko zimskih dana koji su iznenadili Zagreb, korisnici Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" imali su priliku uživati u posjetama dva izvanredna zagrebačka muzeja - Tehničkom muzeju Nikola Tesla i Muzeju Iluzija.

Pročitaj

Molitvena druženja s korisnicima pomoći

Večeras smo se ponovno okupili u duhu utjehe, topline i zajedništva kako bismo zajedno molili za sve korisnike pomoći Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" i sve bolesnike koji se nalaze na liječenju.

Pročitaj