20.11.2023

Javni poziv za prijavu kandidata za Nagradu „Gordana Jelić“ za najbolje volontere u 2023. godini

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (neprofitne organizacije, udruge, zaklade, javne ustanove, općine, gradove i mjesne zajednice) iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske da podnesu prijave sa prijedlozima kandidata ili kandidatkinja iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, za dodjelu Nagrade „Gordana Jelić“ za volontera 2023. godine.

Nagrada se dodjeljuje fizičkim osobama za sudjelovanje u organizaciji i provedbi volonterskih aktivnosti u 2023. godini čime se značajno doprinijelo poboljšanju kvalitete života korisnika ili općoj dobrobiti zajednice, aktivnom uključivanju građana u društveno odgovorna događanja te razvoju humanijeg društva i razvoju volonterstva.

 

Nagrada će se dodijeliti u 2 kategorije:

1.   Nagrada za volontera/volonterku 2023. godine u Bosni i Hercegovini

Za kandidata/kandidatkinju u ovoj kategoriji može biti predložena osoba:

a)    koja je volontirala na području Bosne i Hercegovine;

b)    koja je tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijela radu pravnih osoba s područja Bosne i Hercegovine (organizacija, udruga, ustanova, županija, gradova,općina...) sa više od 60 volonterskih sati;

 

2.   Nagrada za volontera/volonterku 2023. godine u Republici Hrvatskoj

Za kandidata/kandidatkinju u ovoj kategoriji može biti predložena osoba:

a)    koja je volontirala na području Republike Hrvatske;

b)    koje je tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijela radu pravnih osoba s područja Republike Hrvatske (organizacija, udruga, ustanova, županija, gradova,općina...) sa više od 60 volonterskih sati;


Imena dobitnika Nagrade „Gordana Jelić“ za najboljeg volontera/volonterku 2023.godine, u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, bit će objavljena u utorak, 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera.

Zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu predložiti kandidate za nagradu tako što će ispuniti Obrazac za prijavu kandidata te isti dostaviti na jedan od tri predložena načina: e-mailom na info@humh.ba ili info@humh.hr, poštom ili osobno (u zatvorenoj kuverti s naznakom „Volonter 2023. godine –Nagrada „Gordana Jelić“ ) na jednu od adresa:

 

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ Hrvatska            
- Predstavništvo Široki Brijeg                                              
Fra Didaka Buntića 72                                                          
88220 Široki Brijeg                                                              
Bosna i Hercegovina  

 

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“                                                    

Trg Stjepana Radića 3

10000 Zagreb

Hrvatska

Prijave se zaprimaju do petka, 01.12.2023. godine do 16:00 sati za prijave koje se dostavljaju osobno u uredske prostorije Udruge, a do 23:59 sati za prijave koje se dostavljaju e-mailom ili poštom.

Obrazac za prijavu kandidata se nalazi se na https://www.pomozimozajedno.com/natjecaji.

Pozivamo Vas da prijavite svoje kandidate za volontera/volonterku 2023. godine!

Preuzmi

Ostale vijesti

Nova publikacija o uslugama u zajednici

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ kroz svoju osnovnu aktivnost skrbi za oboljele koji dolaze na liječenje u Zagreb i članove njihove obitelji, te kroz brojne nacionalne i europske projekt, kontinuirano doprinosi širenju usluga u zajednici i doprinosi stvaranju mreže pružatelja socijalnih usluga.

Pročitaj

Oduševljeni muzejima

Tijekom nekoliko zimskih dana koji su iznenadili Zagreb, korisnici Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" imali su priliku uživati u posjetama dva izvanredna zagrebačka muzeja - Tehničkom muzeju Nikola Tesla i Muzeju Iluzija.

Pročitaj

Molitvena druženja s korisnicima pomoći

Večeras smo se ponovno okupili u duhu utjehe, topline i zajedništva kako bismo zajedno molili za sve korisnike pomoći Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" i sve bolesnike koji se nalaze na liječenju.

Pročitaj